HJK -04 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja C2 AA+. Joukkueeseen kuuluu 41 jäsentä ja kalenterissa on 49 tulevaa treeniä tai peliä.

HJK 04 toivottaa tervetulleeksi uusia, haasteita pelkäämättömiä ja harjoitteluun motivoituneita pelaajia. Kaudella (2018-2019) pelaamme C2-ikäluokassa ja harjoittelemme Malmin jäähallissa.

Lisäksi meillä on monipuolista oheisharjoittelua, maalivahtivahtivalmennusta ja seuran taitojääharjoituksia.

Olemme mukana HIFK-seurayhteisön toiminnassa.

Osallistumme alueelliseen sarjaan ja pelaamme lisäksi harjoitusotteluita ja osallistumme erikseen sovittaviin turnauksiin.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Tuomo Tukiaiseen (0400-484642) tai joukkueenjohtaja Jussi Saareen (050-5220402).

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 6 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HJK -04: kokoonpano