HJK -04 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja D2. Joukkueeseen kuuluu 23 jäsentä ja kalenterissa on 15 tulevaa treeniä tai peliä.

HJK D04 etsii haasteita pelkäämättömiä ja harjoitteluun motivoituneita kenttäpelaajia ja maalivahtia!

Kaudella 2016-2017 harjoittelemme Paloheinän ja Konalan jäähalleissa. Lisäksi meillä on monipuolista oheisharjoittelua, maalivahtivalmennusta ja seuran jääharjoituksia viikottain.

Pelaamme kaudella 2016-2017 alueellista sarjaa sekä harjoitusotteluita.

Olemme myös mukana HIFK:n seurayhteisön toiminnassa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Tuomo Tukiaiseen 0400-484642 tai joukkueenjohtaja Susanna Kaijuun 040-5749803.

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 17 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HJK -04: kokoonpano