HJK -04 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja C2 AA+. Joukkueeseen kuuluu 39 jäsentä ja kalenterissa on 52 tulevaa treeniä tai peliä.

HJK 04 toivottaa tervetulleeksi uusia, haasteita pelkäämättömiä ja harjoitteluun motivoituneita pelaajia. Kaudella (2018-2019) pelaamme C2-ikäluokassa ja harjoittelemme Paloheinän jäähallissa.

Lisäksi meillä on monipuolista oheisharjoittelua, maalivahtivahtivalmennusta ja seuran taitojääharjoituksia.

Olemme mukana HIFK-seurayhteisön toiminnassa.

Osallistumme alueelliseen sarjaan ja pelaamme lisäksi harjoitusotteluita ja osallistumme erikseen sovittaviin turnauksiin.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Tuomo Tukiaiseen (0400-484642) tai joukkueenjohtaja Jussi Saareen (050-5220402).

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty minuutti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HJK -04: kokoonpano