HJK -04 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja D1. Joukkueeseen kuuluu 19 jäsentä ja kalenterissa on 13 tulevaa treeniä tai peliä.

HJK 04 (D1) etsii haasteita pelkäämättömiä ja harjoitteluun motivoituneita pelaajia.

Kaudella 2017-2018 harjoittelemme Konalan ja Paloheinän jäähalleissa.

Lisäksi meillä on monipuolista oheisharjoittelua, maalivahtivahtivalmennusta ja seuran taitojääharjoituksia.

Olemme mukana HIFK-seurayhteisön toiminnassa.

Osallistumme alueelliseen sarjaan ja pelaamme lisäksi harjoitusotteluita.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Tuomo Tukiaiseen (0400-484642) tai joukkueenjohtaja Jussi Saareen (050-5220402).

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 30 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HJK -04: kokoonpano