HJK 04 toivottaa tervetulleeksi uusia, haasteita pelkäämättömiä ja harjoitteluun motivoituneita pelaajia. Ensikaudella (2018-2019) pelaamme C2-ikäluokassa ja harjoittelemme Malmin jäähallissa.

Lisäksi meillä on monipuolista oheisharjoittelua, maalivahtivahtivalmennusta ja seuran taitojääharjoituksia.

Olemme mukana HIFK-seurayhteisön toiminnassa.

Osallistumme alueelliseen sarjaan ja pelaamme lisäksi harjoitusotteluita ja osallistumme erikseen sovittaviin turnauksiin.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä valmentaja Tuomo Tukiaiseen (0400-484642) tai joukkueenjohtaja Jussi Saareen (050-5220402).

Laji Jääkiekko
Kotipaikka Helsinki
Sarja C2 AA+
Jäseniä 41
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.

Kommentti tapahtumaan

MV

Kommentti tapahtumaan

HJK03 ilmoittautui in
MV
Lue loput viestit

HJK 04

C2 kaudella 2018-2019

HJK 04 -joukkueeseen toivotetaan tervetulleeksi uusia motivoituneita vuonna 2004 syntyneitä pelaajia.

Tarjoammme pelaajillemme liikunnan iloa, hyvää joukkuehenkeä, pelaajia kehittävää vaativaa ja mielekästä harjoittelua sekä kannustavaa, taitotason mukaista ja laadukasta valmennusta.

Kaudella 2018-2019 meillä on jääharjoituksia 3-4 kertaa viikossa Malmin jäähallissa. Lisäksi meillä on oheisharjoitteita sekä viikoittain HJK:n maalivahtijää ja taitojää.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan.

Joukkueenjohtaja: Jussi Saari

jojo.hjk04@gmail.com